Trzy Grzybowe Rigatoni

Trzy Grzybowe Rigatoni
Trzy grzybowe Rigatoni mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 7,56 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 888 kalorii, 32G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, czosnek, czapki z grzybami portobello i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Rigatoni Trójmiasto, Trzy Grzybowe Rigatoni, oraz Rigatoni Z Pieczarkami Ragù dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać patelnię grillową do wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
2
Umieść duży garnek z wodą na piecu, aby się zagotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodaj sól i ugotuj rigatoni do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 żółta Papryka, Mała Kostka1 żółta Papryka, Mała Kostka
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Umieścić borcini w małym garnku z około 2 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia, upuścić na wolnym ogniu i zmniejszyć płyn o połowę, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Podczas pracy makaronu i porcini wlać około 1/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do małej miseczki. Użyj szczotki do ciast, aby pokryć portobellos w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia i umieścić je na gorącym grillu. Gotować do zmroku i miękkości, 7 do 8 protokół, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Grzyby PortobelloGrzyby Portobello
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Usuń i pozwól odpocząć.
7
Podgrzać dużą głęboką patelnię z 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni, na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodaj shiitakes i gotować kilka minut, a następnie dodać czosnek i gotować kilka minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
9
Dodaj wino i zmniejsz minutę. Połówki i pokroić portobellos następnie dodać do shiitakes. Rozsypać rozmaryn na patelni i włączyć do dystrybucji zioła. Pieczarki doprawiamy solą i pieprzem. Wymieszać z pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Grzyby PortobelloGrzyby Portobello
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Usuń borowiki z moczącego bulionu łyżką szczelinową i posiekaj. Grzyby wymieszaj z sosem, a następnie dodaj kilka chochli moczącego bulionu. Nie używaj ostatniego z nich: każdy ziarno w suszonych grzybach osiadnie na dnie garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
ChochlaChochla
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
11
Niech smaki łączą się na kilka minut więcej.
12
Odcedzić makaron i dodać do ciepłego garnka. Zetrzyj trochę Romano na makaronie i dodaj kilka chochli sosu do makaronu. Wrzucić makaron i sos do herbu, a następnie przenieść do półmiska lub do poszczególnych misek i top z pozostałym sosem. Podaj więcej sera na stole do polewy, a chleb do mycia. Mniam-o!
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
10 Chili Serrano, Z łodygami, Gruby Kotlet10 Chili Serrano, Z łodygami, Gruby Kotlet
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia84
Magazyn