Trzy fasolowe filiżanki pomidorowe
Three-Bean Tomato Cups może być właśnie tym dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 219 kalorii , 8 g białka i 10 g tłuszczu . Za 1,3 dolara za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 6 osób. Mieszanka czerwonego octu winnego, ząbka czosnku, zielonej fasolki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowowegetariańskiej i wegańskiej . Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 88% . Ta ocena jest spektakularna. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Mexican Three Cheese Dip , Three Berry Jam i Three Meat Stromboli .
Instrukcje
Umieść zieloną i woskową fasolkę w rondlu i zalej wodą; doprowadź do wrzenia. Gotuj bez przykrycia przez 8-10 minut lub do momentu, aż będą chrupiąco-miękkie.
Odcedź i przełóż do dużej miski.
Dodaj czarną fasolę, czerwoną paprykę, cebulę i kolendrę.
W słoiku z dobrze dopasowaną pokrywką wymieszaj oliwę, ocet, kminek, czosnek, sól i pieprz; dobrze wstrząśnij.
Zalej mieszankę fasoli i wymieszaj, aby pokryć. Przykryj i schłódź w lodówce przez 30 minut.
Odetnij 1/4-calowy plasterek z wierzchu każdego pomidora; wydrąż i usuń miąższ. Używając łyżki cedzakowej, napełnij kubki pomidorowe mieszanką fasoli.