Truskawkowy Placek Rabarbarowy

Truskawkowy Placek Rabarbarowy
Need a deser wegetariański lacto ovo? Truskawkowy placek rabarbarowy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.18 za porcję. Przepis ten zachwycił 782 osoby. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. Ten przepis z prostych przepisów wymaga soli, truskawek, jajka i mleka. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Rabarbar Truskawkowy Brukowiec, Truskawkowy Placek Rabarbarowy, oraz Truskawkowy Placek Rabarbarowy.

Instrukcje

1
Wrzucić rabarbar i truskawki z cukrem, tapioką, skórką, odstawić: w misce wymieszać rabarbar i truskawki z cukrem, tapioką i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
TapiokaTapioka
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstawić do maceracji przez 30 minut do godziny.
3
Rozgrzej piekarnik do 175°C (350°F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Zrobić polewę biszkoptową: w średniej misce ubić mąkę, 2 łyżki cukru, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Użyj (czystych) rąk, aby przerobić masło na mąkę, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy, z kawałkami masła nie większymi niż groch.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Mieszać w mleku i jajku, aż tylko zwilżone (nie nadmiernie mieszać!).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
7
Owoce włożyć do zapiekanki, na wierzchu ciasto biszkoptowe: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
8
Wlać mieszaninę rabarbaru truskawkowego do naczynia żaroodpornego 2-quart. Upuść ciasto biszkoptowe na owoce, jak bruk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
1
Piec w piekarniku o temperaturze 175°C (350°F) przez 35 minut, aż ciasto będzie złocisto brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Podawać z bitą śmietaną (opcjonalnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port, Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Cobbler można połączyć z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeWiosenne
Magazyn