Truskawkowo-Śmietankowe Owoce
Truskawkowo-śmietankowe owoce Pops może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 27 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soku z cytryny, śmietany, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Spróbuj Truskawkowy Malinowy Krem Pops, Świeże Owoce Z Sosem Truskawkowym, oraz Icy Fruit Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze wirować 2 szklanki wypłukanych, łuskanych truskawek, aż będą gładkie. Przepchnąć przez drobny sitko do szklanej miary 1-ćwiartkowej; wyrzucić nasiona. Powrót jagody czystej do blendera i wirować w 1/2 szklanki jasnej śmietany, 2 do 3 łyżki cukru (do smaku), i 2 łyżeczki soku z cytryny, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę owoców do 6 do 8 foremek do soku (patrz UWAGI). Zamocuj pokrywy mocno i włóż patyczki, pozostawiając 1 1/2 do 2 cali każdego wystającego. Umieść formy w zamrażarce, upewniając się, że są równe i wyprostowane, i zamrażaj do czasu, aż będą twarde, co najmniej 3 godziny lub do 2 tygodni.
Aby zdemontować, przepuść ciepłą wodę przez Formy do obręczy, aż pops zostaną uwolnione z boków, 5 do 15 sekund.
Zdejmij pokrywy i wyciągnij Popy.
Warstwowe wyskakuje: aby utworzyć dwukolorowe wyskakuje, zrobić dwa różne przepisy i użyć dwa razy więcej form.
Wlać jedną mieszaninę do wszystkich form i zamrozić do twardego w dotyku na wierzchu, około 45 minut, a następnie wlać drugą mieszaninę na pierwszą i całkowicie zamrozić.