Truskawkowo-rabarbarowy drobiazg może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz truskawki, truskawki, pomarańczową marmoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Truskawkowy Drobiazg Rabarbarowy, Truskawkowo-Rabarbarowy Drobiazg, oraz Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Make i piec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu na jeden 9-calowy bochenek lub dwa 8-calowe bochenki, przy użyciu wody i jaj. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Plasterki Pomarańczowych Cukierków
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj rabarbar, cukier i sok pomarańczowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
3
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu; gotować około 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż rabarbar stanie się miękki i mieszanina zacznie lekko zagęszczać. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia. Wymieszać pokrojone truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone Bezpestkowe
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
4
Podczas gdy mieszanina rabarbaru chłodzi się, w rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj mieszankę budyniową i mleko. Gotować na średnim ogniu 6 do 7 minut, stale mieszając, aż mieszanina się zagotuje. Chłodne 15 minut. Naciśnij folię bezpośrednio na pudding, aby zapobiec tworzeniu się twardej warstwy na wierzchu. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny do schłodzenia. Złożyć ubitą polewą.
Marmoladę rozłożyć na dolną połowę. Góra z górną połową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
7
Pokroić w 18 plastrów.
8
Umieść 9 plastrów na dnie 2 1/2-do 3-quart trifle lub miski do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
9
Łyżka pół mieszanki rabarbaru na ciasto; top z połową budyniu. Powtórz warstwy z pozostałym ciastem, mieszaniną rabarbaru i budyniem. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
10
Ułóż całe truskawki na drobiazgu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone Bezpestkowe
11
Dekoruj skórką pomarańczową. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)