Truskawkowo-Rabarbarowy Drobiazg

Truskawkowo-Rabarbarowy Drobiazg
Truskawkowo-rabarbarowy drobiazg może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz truskawki, truskawki, pomarańczową marmoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Truskawkowy Drobiazg Rabarbarowy, Truskawkowo-Rabarbarowy Drobiazg, oraz Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Make i piec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu na jeden 9-calowy bochenek lub dwa 8-calowe bochenki, przy użyciu wody i jaj. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Plasterki Pomarańczowych CukierkówPosiekane Plasterki Pomarańczowych Cukierków
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj rabarbar, cukier i sok pomarańczowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
3
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu; gotować około 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż rabarbar stanie się miękki i mieszanina zacznie lekko zagęszczać. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia. Wymieszać pokrojone truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
4
Podczas gdy mieszanina rabarbaru chłodzi się, w rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj mieszankę budyniową i mleko. Gotować na średnim ogniu 6 do 7 minut, stale mieszając, aż mieszanina się zagotuje. Chłodne 15 minut. Naciśnij folię bezpośrednio na pudding, aby zapobiec tworzeniu się twardej warstwy na wierzchu. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny do schłodzenia. Złożyć ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
5
Cut Funt ciasto poziomo na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
6
Marmoladę rozłożyć na dolną połowę. Góra z górną połową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
7
Pokroić w 18 plastrów.
8
Umieść 9 plastrów na dnie 2 1/2-do 3-quart trifle lub miski do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
Łyżka pół mieszanki rabarbaru na ciasto; top z połową budyniu. Powtórz warstwy z pozostałym ciastem, mieszaniną rabarbaru i budyniem. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
10
Ułóż całe truskawki na drobiazgu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
11
Dekoruj skórką pomarańczową. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn