Pudding truskawkowo-bananowy Graham wymaga około 20 minut od początku do końca. Za 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, mleko, miętę Opcjonalnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Budyń Truskawkowo-Bananowy, Budyń Truskawkowo-Bananowy, oraz Budyń Truskawkowo-Bananowy.
Instrukcje
1
Wyłóż spód 9 cali. kwadratowa patelnia z krakersami graham 4-1 / 2; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
W małej misce wymieszaj mleko i pudding przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odstaw na 2 minuty lub do miękkości.
4
Umieść plasterki banana w innej małej misce; wrzucić z sokiem z cytryny. Do budyniu wmieszaj banany i 1 szklankę truskawek. Złożyć 1-3 / 4 szklanki bitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
(pudełko Kartonowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozłóż połowę budyniu na krakersach graham; powtórz warstwy. Przykryj i wstaw do lodówki na noc. Schłodzić pozostałe jagody i bitą polewę. Tuż przed podaniem posyp pozostałymi jagodami i polewą.
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na budyń. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.