Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe

Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe
Truskawkowe ciasto rabarbarowe wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten deser ma 434 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 73 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, cukru, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy, oraz Dżem Truskawkowo-Rabarbarowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby skorupa: w dużej misce, połączyć mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Umieść 1/2 szklanki oleju w 1 filiżance wielkości miarki i top z 6 łyżek mleka. NIE MIESZAĆ!
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
3
Wlać olej i mleko na mąkę i zmiksować widelcem, aż uformuje kulkę ciasta. Ciasto podzielić na 2 kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Umieść jedną kulkę na arkuszu woskowanego papieru. Wierzch z innym arkuszem woskowanego papieru i rozwałkuj, aby pasował do talerza ciasta. Powtórz z pozostałą kulką ciasta. Obierz górny papier z jednej skórki i przerzuć ciasto na talerz ciasta. Odklej papier i wciśnij ciasto. Zachowaj pozostałe ciasto na wierzchnią skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
5
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1
Wymieszaj rabarbar, truskawki, cukier, tapiokę, sól i gałkę muszkatołową, aż owoce będą dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
TapiokaTapioka
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Wlać nadzienie do skorupy i kropki z masłem. Przykryć wierzchnią skorupą, uszczelnić krawędzie i wyciąć trzy 1 calowe szczeliny w górnej części skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
3
Piec ciasto w temperaturze 425 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut. Obniżyć temperaturę do 375 stopni F (190 stopni C) i piec przez dodatkowe 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Niech ciasto ostygnie przed cięciem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn