Truskawkowe Ciasto Kruche
Ten przepis służy 50 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, serek philadelphia, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Truskawkowe Ciasto Kruche, Strawberry Shortbread Bars, oraz Kruche Ciasto Truskawkowe.
Instrukcje
Wymieszać wrzącą wodę z suchą żelatyną w średniej misce co najmniej 2 minuty, aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodać zimną wodę; wymieszać. W dużej misce ubić twarożek z drucianą trzepaczką do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo dodawać żelatynę, ubijając aż do dobrze wymieszanego.
Umieść miskę żelatyny w większej misce z lodem i wodą.
Odstawić 5 minut lub do zgęstnienia (konsystencja białek), mieszając od czasu do czasu.
Dodać ubitą polewę; ubić trzepaczką do wymieszania. Wymieszać z truskawkami. Przechowywać w lodówce 20 do 30 minut lub aż mieszanina jest bardzo gęsta i będzie kopiec.
Łyżka do skórki. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.
Udekoruj bitą polewą i połówkami truskawek tuż przed podaniem, jeśli chcesz.