Truskawki Czekoladowe Nadziewane Alkoholem
Truskawki czekoladowe napar z alkoholem to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, śmietanę, Likier pomarańczowy na bazie brandy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 18%. Podobne przepisy to Truskawki nadziewane cytrusami, Roztopione Czekoladowe Ciasta Alkoholowe, oraz Ciasto Czekoladowe Stopione.
Instrukcje
Truskawki opłukać i dokładnie osuszyć. Użyj strzykawki lub czystego iniektora marynaty, aby wstrzyknąć około 2 łyżeczki brandy do każdej jagody.
Umieścić je na blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce przez około 30 minut.
W metalowej misce nad patelnią gotującej się wody, połącz słodko-gorzką czekoladę i skrócenie. Mieszaj od czasu do czasu, aż stopią się i będą gładkie. Wymieszać z gęstą śmietaną i 1/4 szklanki brandy.
Umieścić białą czekoladę w osobnej misce, a gdy ciemna czekolada się stopi, umieścić miskę białej czekolady na patelni gotującej się wody, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka. Pamiętaj, aby usunąć z ognia, jak tylko jest w większości stopiony, biała czekolada może być wrażliwa.
Truskawki zanurzyć w czekoladzie, a nadmiar kapać do miski przed umieszczeniem na woskowanym papierze, aby ustawić. Gdy truskawki zostały zanurzone w czekoladzie, zanurz widelec w białej czekoladzie i mżawka tam iz powrotem na jagody do paska.