Trufle Z Serem Feta

Trufle Z Serem Feta
Trufle z serem Feta to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 237 kalorii, 8G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz, migdały, ogórek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szalona grecka Feta, suszone pomidory i trufle pistacjowe, Świąteczne Trufle Serowe, oraz Rogaliki z sezamem i serem Feta-bułeczki z serem macedońskim-Kifli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokonać pierwsze 5 składników na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż dobrze połączone. Przykryć mieszaninę szczelnie i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do momentu twardego (może schłodzić do 3 dni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Mieszankę serową zwijamy na okrągłe kulki o średnicy 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
RolkaRolka
3
Rzuć każdą piłkę w pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
RolkaRolka
4
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania. Jeśli schłodzone, odstawić na 30 minut przed podaniem.
5
Podawać z plastrami ogórka, pomidorami winogronowymi, oliwkami kalamata i pełnymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki KalamataOliwki Kalamata
Pomidor WinogronowyPomidor Winogronowy
MigdałyMigdały
OgórekOgórek

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia12
Magazyn