Trufle Miętowo-Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj trufli miętowo-czekoladowych. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 57 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Jeśli masz ser neufchâtel, cukier puder, półsłodkie miętowo-czekoladowe kęsy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Miętowe Trufle Czekoladowe, Miętowe trufle czekoladowe, oraz Łatwe Miętowe Trufle Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 1/3 szklanki kęsów w średniej szklanej misce i kuchence mikrofalowej na wysokości 1 minuty lub aż kęsy prawie się stopią, mieszając, aż będzie gładka.
Dodać ser do roztopionego kęsa i ubić na średniej prędkości miksera, aż będzie gładki.
Dodaj 1 (16-uncja) opakowanie cukru pudru do mieszaniny sera; beat aż dobrze wymieszane.
Naciśnij mieszankę do 6-calowego kwadratu na wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i przykryj dodatkową folią z tworzywa sztucznego. Schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Usuń górny arkusz folii z tworzywa sztucznego; pokrój mieszaninę na 48 kwadratów.
Zwiń każdy kwadrat w kulkę i umieść na papierze woskowym.
Połowę kulek zwijamy w kakao, pozostałe w 1/4 szklanki cukru pudru.
Umieść 2 łyżki kęsów w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny i kuchenkę mikrofalową na wysokości 1 minuty lub do momentu zmiękczenia kęsów. Ugniataj worek, aż będzie gładki. Wycinamy maleńką dziurkę w kąciku torebki; mżemy czekoladę na kulkach zwiniętych w kakao.
Podawać w temperaturze pokojowej.
Uwaga: trufle należy przechowywać w pojedynczej warstwie w hermetycznym pojemniku w zamrażarce do 1 miesiąca.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed podaniem.