Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj tropikalnego baru sałatkowego. Ten przepis daje 8 porcji z 319 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Za 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką ocet, kokos, sok z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tropical Delight Bar, Południowo-Zachodni Bar Sałatkowy, oraz Sałatka Bar Tami.
Instrukcje
1
W małym rondelku zagotuj ocet i sok z limonki. W średniej misce wymieszaj cukier, sól, musztardę, nasiona selera i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Selera
1 Truskawka Bez łuski
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Dodaj mieszaninę soku z limonki i mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Ubij w oleju i cebuli, aż dressing będzie dobrze wymieszany i lekko zgęstnieje; przenieść do karafki lub naczynia do serwowania. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Tuż przed podaniem umieść warzywa w dużej misce. Ułóż owoce na talerzu lub płytkiej misce i posyp kokosem. Przełóż warzywa, owoce i sos osobno lub umieść na bufecie.
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jedno wino można spróbować jest trzy kije Durell Winnicy pochodzenia Chardonnay. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
Trzy Kije Durell Winnica Pochodzenie Chardonnay
Białe złoto w kieliszku z aromatami kwiatu cytryny i świeżej figi, to wino oferuje orzeźwiające podejście do Winnicy Durell. Fermentowane w betonowych jajach wino wykazuje charakterystyczną mineralność Durella zestawioną z gładkim i okrągłym odczuciem w ustach. Starzenie się osadu w beczkach ze stali nierdzewnej rozwija obecność podniebienia, świeże owoce cytrusowe ożywiają wino. Nuty letniej brzoskwini podkreślają długie, soczyste wykończenie.