Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj tropikalnego baru sałatkowego. Ten przepis daje 8 porcji z 319 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Za 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką ocet, kokos, sok z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tropical Delight Bar, Południowo-Zachodni Bar Sałatkowy, oraz Sałatka Bar Tami.
Instrukcje
1
W małym rondelku zagotuj ocet i sok z limonki. W średniej misce wymieszaj cukier, sól, musztardę, nasiona selera i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Selera
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Uncje Płynu świeżej Wody
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj mieszaninę soku z limonki i mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3
Ubij w oleju i cebuli, aż dressing będzie dobrze wymieszany i lekko zgęstnieje; przenieść do karafki lub naczynia do serwowania. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Tuż przed podaniem umieść warzywa w dużej misce. Ułóż owoce na talerzu lub płytkiej misce i posyp kokosem. Przełóż warzywa, owoce i sos osobno lub umieść na bufecie.
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jedno wino można spróbować jest trzy kije Durell Winnicy pochodzenia Chardonnay. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
Trzy Kije Durell Winnica Pochodzenie Chardonnay
Białe złoto w kieliszku z aromatami kwiatu cytryny i świeżej figi, to wino oferuje orzeźwiające podejście do Winnicy Durell. Fermentowane w betonowych jajach wino wykazuje charakterystyczną mineralność Durella zestawioną z gładkim i okrągłym odczuciem w ustach. Starzenie się osadu w beczkach ze stali nierdzewnej rozwija obecność podniebienia, świeże owoce cytrusowe ożywiają wino. Nuty letniej brzoskwini podkreślają długie, soczyste wykończenie.