Tropikalny Bar Sałatkowy

Tropikalny Bar Sałatkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj tropikalnego baru sałatkowego. Ten przepis daje 8 porcji z 319 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Za 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką ocet, kokos, sok z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tropical Delight Bar, Południowo-Zachodni Bar Sałatkowy, oraz Sałatka Bar Tami.

Instrukcje

1
W małym rondelku zagotuj ocet i sok z limonki. W średniej misce wymieszaj cukier, sól, musztardę, nasiona selera i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj mieszaninę soku z limonki i mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Ubij w oleju i cebuli, aż dressing będzie dobrze wymieszany i lekko zgęstnieje; przenieść do karafki lub naczynia do serwowania. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Tuż przed podaniem umieść warzywa w dużej misce. Ułóż owoce na talerzu lub płytkiej misce i posyp kokosem. Przełóż warzywa, owoce i sos osobno lub umieść na bufecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
ZieloniZieloni
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jedno wino można spróbować jest trzy kije Durell Winnicy pochodzenia Chardonnay. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
Trzy Kije Durell Winnica Pochodzenie Chardonnay
Trzy Kije Durell Winnica Pochodzenie Chardonnay
Białe złoto w kieliszku z aromatami kwiatu cytryny i świeżej figi, to wino oferuje orzeźwiające podejście do Winnicy Durell. Fermentowane w betonowych jajach wino wykazuje charakterystyczną mineralność Durella zestawioną z gładkim i okrągłym odczuciem w ustach. Starzenie się osadu w beczkach ze stali nierdzewnej rozwija obecność podniebienia, świeże owoce cytrusowe ożywiają wino. Nuty letniej brzoskwini podkreślają długie, soczyste wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn