Tropikalne Glazurowane Paski Z Kurczaka
Tropikalne szkliwione paski z kurczaka to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 691 kalorii, 30g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,63 USD za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka połówek piersi z kurczaka, sosu sojowego, soku z limonki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać masło, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Glazurowane Paski Dżemu Morelowego, Glazurowane paski Tempeh Klonowo-musztardowe z kołnierzykami, oraz Glazurowane Ciasto Z Owoców Tropikalnych dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni brązowy kurczak w oleju.
Przenieś do natłuszczonego 11-calowego. x 7-w. naczynie do pieczenia.
W rondelku połącz koncentrat soku, masło, imbir i sos sojowy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15 minut. Łyżka sosu nad kurczakiem.
Piec bez przykrycia w 350° przez 25-30 minut lub termometr do mięsa wskazuje 170°, od czasu do czasu fastrygując.
Posmaruj plasterki awokado sokiem z limonki. Ułóż kurczaka, awokado i orzechy na ryżu.