Tropikalna Wyspa Bułeczki
Tropical Island Scones to bezglutenowe poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sok z limonki, jajko, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Kurczak Z Tropikalnej Wyspy, Tropical Island Chex® Mix (1/2 ), oraz Tropical Island Refresher.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. spryskaj dużą blachę ciastek sprayem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać Bisquick mix i cukier granulowany.
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina będzie miała rozmiar drobnej okruchy. Wymieszać z frytkami, skórką kokosową i limonkową.
W małej misce ubij śmietanę i jajko. Wymieszać z mieszanką Bisquick, aż ciasto uformuje się.
Posypać powierzchnię roboczą i ręce dodatkową mieszanką Bisquick; lekko zagnieść ciasto 5 razy. Podziel ciasto na pół. Uformuj każdą połowę w 6-calową rundę; przetnij każdą rundę na 6 klinów.
Piec 11 do 14 minut lub do złotego koloru. W międzyczasie, w małej misce, wymieszać cukier puder i sok z limonki, aż będzie gładka. Użyj metalowej szpatułki, aby poluzować bułeczki z blachy cookie.