Tropikalna Wyspa Bułeczki

Tropikalna Wyspa Bułeczki
Tropical Island Scones to bezglutenowe poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sok z limonki, jajko, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Kurczak Z Tropikalnej Wyspy, Tropical Island Chex® Mix (1/2 ), oraz Tropical Island Refresher.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. spryskaj dużą blachę ciastek sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misce, wymieszać Bisquick mix i cukier granulowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Srebrne Perły CukroweSrebrne Perły Cukrowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina będzie miała rozmiar drobnej okruchy. Wymieszać z frytkami, skórką kokosową i limonkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
W małej misce ubij śmietanę i jajko. Wymieszać z mieszanką Bisquick, aż ciasto uformuje się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Srebrne Perły CukroweSrebrne Perły Cukrowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Posypać powierzchnię roboczą i ręce dodatkową mieszanką Bisquick; lekko zagnieść ciasto 5 razy. Podziel ciasto na pół. Uformuj każdą połowę w 6-calową rundę; przetnij każdą rundę na 6 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Perły CukroweSrebrne Perły Cukrowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
6
Miejsce na blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec 11 do 14 minut lub do złotego koloru. W międzyczasie, w małej misce, wymieszać cukier puder i sok z limonki, aż będzie gładka. Użyj metalowej szpatułki, aby poluzować bułeczki z blachy cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Mżawka z glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
9
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn