Tropikalna Sałatka Fusion z pikantnymi wstążkami Tortilla

Tropikalna Sałatka Fusion z pikantnymi wstążkami Tortilla
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki Tropical Fusion z pikantnymi wstążkami Tortilla. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną paprykę chili ancho, papaję, tortille kukurydziane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tropikalna Sałatka Fusion z pikantnymi wstążkami Tortilla, Tropical Layered Strawberry Mango Fusion Smoothie, oraz Słodkie I Pikantne Hamburgery Fusion dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°. W dużej misce, połączyć papaja, fasola, awokado, kukurydza, rodzynki, kolendra, sok pomarańczowy, papryka, sok z limonki, ocet, czosnek, 1/2 łyżeczki papryki chili, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Zwykły AnanasZwykły Ananas
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Ułożyć paski tortilli na wysmarowanej blasze do pieczenia; spryskać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski TortillaPaski Tortilla
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Posypać pozostałą papryką chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
4
Piec 8-10 minut lub do chrupkości. Top sałatka z paskami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski TortillaPaski Tortilla
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn