Trix ® Cereal Crunch Cake
Przepis Trix ® Cereal Crunch Cake jest gotowy w około 21 godzin i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 12 i kosztuje 52 centów za porcję. Ten deser ma 327 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz płatki, skórkę z limonki, bitą puszystą lukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Trix ® Cereal Cake Pops, Tort Lodowy Trix, oraz Precel Cereal Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Smar DNA tylko 2 (8 - lub 9-calowe) okrągłe patelnie do ciast. Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu.
Ciasto podzielić równomiernie pomiędzy dwie oddzielne miski (około 2 szklanki każda). W jednej misce dodać 25 kropli żółtego koloru żywności i 4 krople czerwonego koloru żywności; dobrze wymieszać. Wymieszać ze skórką pomarańczową.
Wlać do jednej z patelni. W innej misce dodaj 25 kropli neon green food color I 2 krople neon blue food color; dobrze wymieszać. Wymieszać ze skórką z limonki.
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami na polu 8-lub 9-calowe rundy.
Umieść zieloną warstwę ciasta, od góry do dołu, na talerzu do serwowania.
Rozprowadzić 1/3 szklanki lukier na wierzchu. Wierzch z pomarańczową warstwą ciasta, wierzch do góry. Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem.
Posypać płatki na wierzchu ciasta.