Trix ® Cereal Crunch Cake

Trix ® Cereal Crunch Cake
Przepis Trix ® Cereal Crunch Cake jest gotowy w około 21 godzin i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 12 i kosztuje 52 centów za porcję. Ten deser ma 327 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz płatki, skórkę z limonki, bitą puszystą lukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Trix ® Cereal Cake Pops, Tort Lodowy Trix, oraz Precel Cereal Crunch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Smar DNA tylko 2 (8 - lub 9-calowe) okrągłe patelnie do ciast. Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ciasto podzielić równomiernie pomiędzy dwie oddzielne miski (około 2 szklanki każda). W jednej misce dodać 25 kropli żółtego koloru żywności i 4 krople czerwonego koloru żywności; dobrze wymieszać. Wymieszać ze skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać do jednej z patelni. W innej misce dodaj 25 kropli neon green food color I 2 krople neon blue food color; dobrze wymieszać. Wymieszać ze skórką z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niebieski Kolor żywnościNiebieski Kolor żywności
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać do innej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami na polu 8-lub 9-calowe rundy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Umieść zieloną warstwę ciasta, od góry do dołu, na talerzu do serwowania.
7
Rozprowadzić 1/3 szklanki lukier na wierzchu. Wierzch z pomarańczową warstwą ciasta, wierzch do góry. Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
PomarańczowyPomarańczowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Posypać płatki na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćEkspert
Gotowe W21 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn