Trifle Black Forest
Drobiazg z Czarnego Lasu może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 296 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako deser. Udaj się do sklepu i odbierz krople barwnika spożywczego, wiśnie bez dodatku cukru, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Trifle Black Forest, Trifle Black Forest, oraz Trifle Black Forest.
Instrukcje
Wymieszaj ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając 3/4 szklanki wody.
Ciasto ostudzić na patelni; wyjąć z patelni i pokroić w kostkę.
Przygotować pudding mix zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając 2 szklanek mleka beztłuszczowego; schłodzić co najmniej 30 minut.
Rozmrozić wiśnie, zastrzegając 1/4 szklanki soku.
Połącz wiśnie, sok i barwnik spożywczy.
Umieść połowę kostek ciasta w misce 3-quart trifle. Łyżka pół wiśni na ciasto; rozłożyć 1 szklankę budyniu na wiśnie, a na wierzch połowę bitej polewy. Powtórz warstwy.
Udekoruj loki czekoladowe, w razie potrzeby (loki czekoladowe nie są uwzględnione w analizie). Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.