Tres Leches Boston Cream Cake
Tres Leches Boston Cream Cake wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten deser ma 698 kalorii, 12g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka maślanki, mieszanki ciast, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Tres Leches Boston Cream Cake, Tres Leches de Coco (Ciasto kokosowe Tres Leches), oraz Tres Leches ciasto z kremem z Mango.
Instrukcje
Nasmaruj dno naczynia do pieczenia 13 x 9 cali. Beat pierwsze 4 składniki z mikserem elektrycznym przy niskiej prędkości 30 sekund, a następnie przy średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Wlać ciasto na patelnię i piec w 350 przez 25 do 30 minut lub do momentu, gdy krawędzie będą złocisto brązowe, a drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne ciasto na patelni 15 minut. Przebić wierzch ciasta wiele razy za pomocą małego drewnianego kilofu.
Połączyć śmietanę, mleko skondensowane i mleko odparowane w małej misce; stopniowo wlać i rozprowadzić na ciepłym cieście, około 1/4 szklanki na raz, pozwalając mieszaninie zanurzyć się w cieście przed nalaniem więcej.
Odstawić 2 godziny; przykryć i schłodzić przez noc.
Doprowadzić pół na pół do wrzenia.
Wlać do średniej miski z kawałkami czekolady, stale ubijając, aż mieszanina będzie gładka.
Wylać równomiernie na schłodzone ciasto.