Tres Leches Boston Cream Cake

Tres Leches Boston Cream Cake
Tres Leches Boston Cream Cake wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten deser ma 698 kalorii, 12g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka maślanki, mieszanki ciast, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Tres Leches Boston Cream Cake, Tres Leches de Coco (Ciasto kokosowe Tres Leches), oraz Tres Leches ciasto z kremem z Mango.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Nasmaruj dno naczynia do pieczenia 13 x 9 cali. Beat pierwsze 4 składniki z mikserem elektrycznym przy niskiej prędkości 30 sekund, a następnie przy średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać ciasto na patelnię i piec w 350 przez 25 do 30 minut lub do momentu, gdy krawędzie będą złocisto brązowe, a drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne ciasto na patelni 15 minut. Przebić wierzch ciasta wiele razy za pomocą małego drewnianego kilofu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Połączyć śmietanę, mleko skondensowane i mleko odparowane w małej misce; stopniowo wlać i rozprowadzić na ciepłym cieście, około 1/4 szklanki na raz, pozwalając mieszaninie zanurzyć się w cieście przed nalaniem więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Odstawić 2 godziny; przykryć i schłodzić przez noc.
6
Doprowadzić pół na pół do wrzenia.
7
Wlać do średniej miski z kawałkami czekolady, stale ubijając, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Wylać równomiernie na schłodzone ciasto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn