Town House® Flatbread Crisps® Crusted Mahi Mahi z Curry Dill Aioli

Town House® Flatbread Crisps® Crusted Mahi Mahi z koperkiem Curry Aioli to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 35g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 6,18 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako indyjskie danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mahi mahi, żółtka jaj, curry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Town House® Flatbread Crisps® Crusted Mahi Mahi z Curry Dill Aioli, Cukinia Owinięta Mahi Mahi W / Pomidor Aioli, oraz Pesto Crusted Mahi-Mahi z pomidorami i sosem maślanym cytrynowym.
Instrukcje
Podgrzać garnek oleju roślinnego do 350 stopni F.
Włóż Chrupki Townhouse Flatbread do miski robota kuchennego i sproszkuj do konsystencji bułki tartej. Pokrój rybę na 1-2-calowe paluszki i posyp kminkiem, curry, chili w proszku, przyprawą Cajun, solą i pieprzem. Rybę najpierw zanurzyć w mące, następnie umyć jajkiem, a na koniec okruchy krakersów. Smażyć rybę na złoty kolor, około 3 minut.
Podawać z koperkiem Curry Aioli do zanurzenia.
W misce robota kuchennego umieść jajko, żółtka, curry, sól i pieprz. Powoli skropić oliwą z oliwek, aby uzyskać gęstą emulsję.
Dodać sok z limonki i koperek i pulse połączyć. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.