Touchdown Pizza
Touchdown Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 665 kalorii, 39g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka sera, piersi kurczaka, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Touchdown Pizza, Touchdown Chili, oraz Touchdown Cookies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F (245 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Umieścić ciasto pizzy na przygotowanej blasze do pieczenia.
Wymieszać kurczaka i 3 łyżki sosu skrzydłowego razem w misce, aż równomiernie pokryte.
Rozprowadź 1/2 szklanki sosu skrzydłowego na skorupie pizzy; top z serem pleśniowym, mieszaniną kurczaka i selerem. Pizzę przykryć serem mozzarella.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż pizza jest gotowane przez i ser bulgotanie, o 12 protokół. Ostudzić pizzę około 5 minut przed pokrojeniem na kwadraty.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon