Tosty z wędzonego łososia z sosem Crème Fraîche
Tosty z wędzonego łososia z sosem Crème Fraîche wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Ten przepis służy 60. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz łososia, chleb pszenny, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Łosoś wędzony z sosem Crème Fraîche na grzankach z szalotki, Tarta Z Wędzonym Łososiem Crème Fraîche, oraz Łosoś wędzony na gorąco z estragonem Crème Fraîche.
Instrukcje
W małej misce, połączyć crme frache, musztarda, koperek, i sól. Przykryć i przechowywać w lodówce do 1 dnia.
Podgrzać brojlery. Ułóż chleb na 2 blachach do pieczenia. Broil aż lekko tosty, o 1 1/2 protokół na stronę.
Wyjąć z piekarnika. Rub 1 stronę każdego tosta z boku cięcia szalotki.
Każdy kawałek tosta przeciąć na przekątnej dwa razy, tworząc 4 Trójkąty. Każdy trójkąt przełożyć plasterkiem łososia i odrobiną mieszanki crme frache.
Podawać cytrynowe kliny z boku.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.