Tosty pumperniklowe z wędzonym łososiem i śmietaną chrzanową

Tosty pumperniklowe z wędzonym łososiem i śmietaną chrzanową
Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. Ten przepis służy 12. Jeśli masz majonez, cytrynę, chleb pumpernikielowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tosty pumperniklowe z wędzonym łososiem i śmietaną cytrynowo-Szczypiorkową, Łosoś wędzony z kremem chrzanowym, oraz Krem z łososia wędzonego i chrzanu z chipsami ziemniaczanymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć majonez, koperek i chrzan w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
MajonezMajonez
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Każdą kromkę chleba pokroić na 4 Trójkąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
3
Na każdy plasterek nałożyć 1/3 mieszanki majonezu, kilka kaparów, 1 plasterek łososia i gałązkę koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
KaparyKapary
łosośłosoś
KoperKoper
4
Podawać w temperaturze pokojowej z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn