Tosty francuskie z syropem bananowo-brązowym

Tosty francuskie z syropem bananowo-brązowym
Przepis na tosty francuskie z syropem z brązowego cukru i bananów jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie niesamowitą wegetariańską opcją lakto ovo dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Za 2,01 dolara za porcję otrzymasz śniadanie dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 774 kalorie, 22 g białka i 20 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i kup sól, melasę, mleko i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 2 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 59%, to danie jest solidne. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj tosty francuskie z brązowym cukrem, tosty francuskie z brązowym cukrem i pączki tostowe posypane cukrem z syropem klonowym z masłem orzechowym.

Instrukcje

1
Nieprzywierający spray do gotowania
Składniki, których będziesz potrzebować
½ Szklanki Ciasno Upakowanych Liści Bazylii, Umytych½ Szklanki Ciasno Upakowanych Liści Bazylii, Umytych
1
W małym rondlu wymieszaj masło, przyprawę do ciasta dyniowego, melasę, brązowy cukier i 1/2 szklanki wody. Doprowadź do wrzenia, dodaj banany, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 CalaDużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
Pokrojone świeże Truskawki Lub 1 łyżka Polewy Do Lodów TruskawkowychPokrojone świeże Truskawki Lub 1 łyżka Polewy Do Lodów Truskawkowych
Krążki Do Posypania Cukierków Z Mlecznej Czekolady, StopioneKrążki Do Posypania Cukierków Z Mlecznej Czekolady, Stopione
4 Anchois (odmiana Solona), Opłukane I Odsączone4 Anchois (odmiana Solona), Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 10-uncjowa Kulka Białego Lub Pełnoziarnistego Ciasta Na Pizzę1 10-uncjowa Kulka Białego Lub Pełnoziarnistego Ciasta Na Pizzę
2
Zdejmij syrop z ognia, przykryj i trzymaj w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
3
Podawać na tostach francuskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
4
Uwaga kucharza: Stanowi także świetny dodatek do lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonych W Plasterki świeżych Truskawek Lub 1 łyżka Polewy Do Lodów Truskawkowych2 łyżki Pokrojonych W Plasterki świeżych Truskawek Lub 1 łyżka Polewy Do Lodów Truskawkowych
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojona W Grube Plastry Pierś Z Indyka Lub Rożen, PosiekanaPokrojona W Grube Plastry Pierś Z Indyka Lub Rożen, Posiekana
2
Chleb pokroić na 12 kromek. Zarezerwuj 2 kromki plus końcówki na budyń chlebowy Runda 2 Przepisu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Wody (70° Do 80°)1 Szklanka Plus 2 łyżki Wody (70° Do 80°)
3
Pozostałe 8 plasterków ułóż na blasze do pieczenia. Zapiekaj w piekarniku przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (5 Uncji) Blok Półsłodkiej Czekolady, Pokrojony Na Kawałki (zalecane: Callebaut)1 (5 Uncji) Blok Półsłodkiej Czekolady, Pokrojony Na Kawałki (zalecane: Callebaut)
Pokrojona W Grube Plastry Pierś Z Indyka Lub Rożen, PosiekanaPokrojona W Grube Plastry Pierś Z Indyka Lub Rożen, Posiekana
4
Wyjmij i obniż temperaturę piekarnika do 250 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojona W Grube Plastry Pierś Z Indyka Lub Rożen, PosiekanaPokrojona W Grube Plastry Pierś Z Indyka Lub Rożen, Posiekana
5
W dużej misce wymieszaj mleko, jajka, mąkę, wanilię, brązowy cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
2 Uncje Krążków Z Mlecznej Czekolady, Stopione2 Uncje Krążków Z Mlecznej Czekolady, Stopione
Tarty Zuke, Ciasno Zapakowany (użyj Normalnej Wielkości Cukinii, A Nie Małych Dzieci)Tarty Zuke, Ciasno Zapakowany (użyj Normalnej Wielkości Cukinii, A Nie Małych Dzieci)
1/2 Funta Pokrojonej W Grube Plastry Piersi Z Indyka Lub Z Rożna, Posiekanej1/2 Funta Pokrojonej W Grube Plastry Piersi Z Indyka Lub Z Rożna, Posiekanej
1 (8-uncjowy) Blok Sera Szwajcarskiego Emmentaler1 (8-uncjowy) Blok Sera Szwajcarskiego Emmentaler
Anchois (odmiana Solona), Opłukane I OdsączoneAnchois (odmiana Solona), Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szybko Rosnące Suche DrożdżeSzybko Rosnące Suche Drożdże
1 1/2 Funta Górnej Polędwicy, Pokrojonej Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Palców O średnicy 1/8 Cala1 1/2 Funta Górnej Polędwicy, Pokrojonej Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Palców O średnicy 1/8 Cala
6
Spryskaj 12-calową patelnię nieprzywierającym sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu. Pracując w 4 partiach, zanurz chleb w cieście i namocz z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
½ Szklanki Ciasno Upakowanych Liści Bazylii, Umytych½ Szklanki Ciasno Upakowanych Liści Bazylii, Umytych
1 Szklanka Plus 2 łyżki Wody (70° Do 80°)1 Szklanka Plus 2 łyżki Wody (70° Do 80°)
(ilość Zależy Od Metody Gotowania)(ilość Zależy Od Metody Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 średnie Czerwone Cebule, Pokrojone W 1/4-calową Kostkę4 średnie Czerwone Cebule, Pokrojone W 1/4-calową Kostkę
7
Usuń, pozwalając, aby nadmiar spłynął z powrotem do miski i umieść na gorącej patelni. Smażyć na złoty kolor po obu stronach, około 3 minuty na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 średnie Czerwone Cebule, Pokrojone W 1/4-calową Kostkę4 średnie Czerwone Cebule, Pokrojone W 1/4-calową Kostkę
1 1/2 Funta Górnej Polędwicy, Pokrojonej Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Palców O średnicy 1/8 Cala1 1/2 Funta Górnej Polędwicy, Pokrojonej Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Palców O średnicy 1/8 Cala
8
Przenieś tosty na blachę do pieczenia wyposażoną w ruszt i trzymaj w cieple w piekarniku nagrzanym na 250 stopni F. Powtórz tę czynność z pozostałymi kromkami chleba. Zachowaj resztę ciasta i dodatkowy syrop do budyniu chlebowego Runda 2 Przepis.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (5 Uncji) Blok Półsłodkiej Czekolady, Pokrojony Na Kawałki (zalecane: Callebaut)1 (5 Uncji) Blok Półsłodkiej Czekolady, Pokrojony Na Kawałki (zalecane: Callebaut)
3 Puszki (16 Uncji Każda) Lukru Waniliowego3 Puszki (16 Uncji Każda) Lukru Waniliowego
Pokrojona W Grube Plastry Pierś Z Indyka Lub Rożen, PosiekanaPokrojona W Grube Plastry Pierś Z Indyka Lub Rożen, Posiekana
9
Podawać na gorąco z syropem bananowo-brązowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Pokrojone świeże Truskawki Lub 1 łyżka Polewy Do Lodów TruskawkowychPokrojone świeże Truskawki Lub 1 łyżka Polewy Do Lodów Truskawkowych
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn