Tosty francuskie z syropem bananowo-brązowym
Przepis na tosty francuskie z syropem z brązowego cukru i bananów jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie niesamowitą wegetariańską opcją lakto ovo dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Za 2,01 dolara za porcję otrzymasz śniadanie dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 774 kalorie, 22 g białka i 20 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i kup sól, melasę, mleko i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 2 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 59%, to danie jest solidne. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj tosty francuskie z brązowym cukrem, tosty francuskie z brązowym cukrem i pączki tostowe posypane cukrem z syropem klonowym z masłem orzechowym.
Instrukcje
Nieprzywierający spray do gotowania
W małym rondlu wymieszaj masło, przyprawę do ciasta dyniowego, melasę, brązowy cukier i 1/2 szklanki wody. Doprowadź do wrzenia, dodaj banany, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty.
Zdejmij syrop z ognia, przykryj i trzymaj w cieple.
Podawać na tostach francuskich.
Uwaga kucharza: Stanowi także świetny dodatek do lodów.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Chleb pokroić na 12 kromek. Zarezerwuj 2 kromki plus końcówki na budyń chlebowy Runda 2 Przepisu.
Pozostałe 8 plasterków ułóż na blasze do pieczenia. Zapiekaj w piekarniku przez 3 minuty.
Wyjmij i obniż temperaturę piekarnika do 250 stopni F.
W dużej misce wymieszaj mleko, jajka, mąkę, wanilię, brązowy cukier i sól.
Spryskaj 12-calową patelnię nieprzywierającym sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu. Pracując w 4 partiach, zanurz chleb w cieście i namocz z obu stron.
Usuń, pozwalając, aby nadmiar spłynął z powrotem do miski i umieść na gorącej patelni. Smażyć na złoty kolor po obu stronach, około 3 minuty na stronę.
Przenieś tosty na blachę do pieczenia wyposażoną w ruszt i trzymaj w cieple w piekarniku nagrzanym na 250 stopni F. Powtórz tę czynność z pozostałymi kromkami chleba. Zachowaj resztę ciasta i dodatkowy syrop do budyniu chlebowego Runda 2 Przepis.
Podawać na gorąco z syropem bananowo-brązowym.