Tosty francuskie nadziewane kremem cytrynowym z Topperem Streusel i świeżymi jagodami
Tosty francuskie nadziewane kremem cytrynowym z Topperem Streusel i świeżymi jagodami wymagają ok. 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten poranny posiłek ma 597 kalorii, 18g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, cukier puder, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Nadziewane tosty francuskie ze świeżym dżemem truskawkowym i jagodami, Tosty francuskie nadziewane serem cytrynowym z truskawkami, oraz Croissant French tost z jagodami i twarogiem (bezmięsny poniedziałek).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko posmaruj prostokątne naczynie do pieczenia 3-quart; odstawić. W dużej misce ubić serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładki. Ubić w cukrze pudrze i wanilii.
Dodać ciasto nadzienie; beat aż dobrze połączone. W dużej misce ubij razem jajka i mleko do połączenia.
Przycinać końce od francuskiego chleba i wyrzucić lub zapisać do innego użytku.
Bochenek pokroić na 16 plastrów. Ułóż połowę plastrów w przygotowanym naczyniu do pieczenia, w razie potrzeby nakładając plastry. Równomiernie wlać 1/2 masy jajecznej (około 1 3/4 szklanki). Łyżka cytryny nadzienie na szczycie kromki chleba w naczyniu, rozłożenie równomiernie. Top z pozostałych kromek chleba. Danie będzie bardzo pełne. Powoli wlać pozostałą mieszaninę jaj równomiernie na kromki chleba w naczyniu.
W średniej misce połączyć owies, brązowy cukier, cynamon i sól. Używając blendera do ciast, pokrój na maśle, aż mieszanina będzie krucha.
Mieszankę owsianą posypać kromkami chleba w naczyniu.
Piec, odkryte, przez 40 do 45 minut lub aż ustaw w centrum.
Odstawić na stojaku z drutu na 20 do 30 minut przed podaniem.