Tosty francuskie na zakwasie z pomarańczowym masłem Bourbon i przyprawionymi orzechami pekan
Francuskie tosty na zakwasie z pomarańczowym masłem Bourbon i przyprawionymi orzechami pekan mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 419 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz zmielony anyż, kawałki orzechów pekan, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Karmelizowany Tost Francuski Na Zakwasie, Wideo: truskawki i śmietana na zakwasie francuskie tosty dla dwojga, oraz Boczek Bourbon bataty z grzankami cynamonowymi i masłem Bourbon.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej dużą patelnię nonstick lub dużą patelnię na dużym ogniu.
Pokroić chleb po przekątnej na 1-calowe plastry. Dokładnie płaszcz chleb z ubitych jaj, ale nie moczyć chleb w mieszance jajkówjest rozpadnie. W razie potrzeby lekko posmarować patelnię roztopionym masłem.
Na patelni ułożyć kromki chleba. Gotować na dużym ogniu, aż złoty kolor i gotowane przez, o 5 protokół na stronę.
Wyjąć z patelni do ciepłych talerzy. Każdą porcję polać 1 łyżką masła pomarańczowego i posypać 2 łyżkami przyprawy Pekan.
Masło śmietankowe w mikserze.
Dodaj Bourbon i skórkę pomarańczową i dobrze wymieszaj. Pozostawić w temperaturze pokojowej i podawać z tostami francuskimi. Przechowywać w lodówce wszelkie resztki.