Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać czekoladę tosty migdałowe Torte spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 8G białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, truskawki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Tosty Czekoladowo-Migdałowe Z Musem, Tort Czekoladowo-Migdałowy, oraz Tort Czekoladowo-Migdałowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° ze stojakiem umieszczonym pośrodku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Smaruj sprężyny-forma patelni i dolnej linii i boków pergaminem (patelnia do smarowania pomoże pergaminowi).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Ułóż migdały w płytkiej patelni do pieczenia i tosty w piekarniku, aż głęboki złoty kolor, o 15 protokół. Całkowicie fajne. Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
4
Podczas gdy orzechy ostygną, czekoladę umieścić w żaroodpornej misce i roztopić nad garnkiem gotującej się wody, mieszając od czasu do czasu. Chłodna czekolada do ogrzania.
W maszynce umieścić schłodzone migdały z makaronem, skrobią ziemniaczaną i solą i pulsować, aż zostaną drobno zmielone. (Należy uważać, aby nie zmielić do pasty.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Ziemniaczana
Migdały
Maca
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
6
Żółtka, mleko kokosowe i wanilię ubić na gładką masę czekoladową, następnie ubić na pół mieszanki migdałów, aż do połączenia (mieszanka będzie lekko ziarnista).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Kokosowe
Czekolada
Wanilia
Migdały
żółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
7
Białka ubić ze szczyptą soli w misce miksera elektrycznego ze średnią prędkością, aż po prostu trzymać miękkie szczyty. Zwiększ prędkość do średniej wysokości i dodaj cukier w powolnym, stałym strumieniu, bijąc, aż białka utrzymają sztywne błyszczące szczyty.
Złóż jedną trzecią białek do mieszaniny czekolady, aby rozjaśnić, a następnie złóż pozostałe białka delikatnie, ale dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
9
Posypać pozostałą mieszaninę migdałów na górze i złożyć delikatnie, ale dokładnie, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
10
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec, aż ciasto będzie jędrne w dotyku i zacznie odrywać się od boków(centrum wydaje się wilgotne, ale ustawi się raz ostygnie), 45 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
11
Przenieść do stojaka i ostudzić 30 minut, a następnie usunąć boki formy sprężynowej i pergaminu i ostudzić całkowicie. Odwróć ciasto na stojaku i usuń dno i pergamin, a następnie ponownie przekręć ciasto na talerz do serwowania.
1
Cukier i skrobię ziemniaczaną zmielić razem w młynku do kawy / przypraw do sproszkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Ziemniaczana
Kawa
Cukier
2
Tuż przed podaniem posyp wierzch pokrojonymi migdałami (w razie potrzeby) i opłucz cukrem pudrem. Ciesz się z jagodami obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Migdały W Plasterkach
Jagody
1
* Torte można wykonać 1 dzień wcześniej i przechowywać luźno przykryte folią w temperaturze pokojowej. Przed podaniem posmarować cukrem.* Jeśli nie możesz znaleźć posiłku z matzoh, drobno zmiel zwykły posiłek z matzoh w młynku do kawy / przypraw, a następnie zmierz.