Tosty-Ciasto Z Lodówką Kokosową
Tosty-ciasto z lodówki kokosowej jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ciast funta, śmietana, budyń waniliowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Tosty-ciasto z lodówką kokosową, Ciasto kokosowe Throwdown z nadzieniem kokosowym i kremem z masła kokosowego, oraz Tosty Ciasto kokosowe z nadzieniem kokosowym i kremem maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F.
Rozłóż kokosa na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, aż złoty, o 10 protokół, potrząsając tacę raz około połowy czasu gotowania.
Wyjąć i ostudzić. W średniej misce delikatnie złóż bitą śmietanę i budyń. Pokrój każde ciasto pionowo na pół, a następnie pokrój każdą połowę poziomo na trzy-calowe warstwy. Wyłożyć patelnię o wymiarach 8 na 8 cali z 4 plastrami ciasta, aby utworzyć 1 warstwę. Top z około 1cup masy budyniowej, rozłożenie na pokrycie ciasto. Powtórz proces, aby uformować 3 warstwy, kończąc mieszanką budyniową. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Udekoruj prażonym kokosem i podawaj.