Tostowa Bagietka z pomidorami i anchois
Opiekana Bagietka z pomidorami i anchois to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 9g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, bagietkę z francuskiego chleba, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bakłażan Parmigianan na opiekanej bagietce, Pesto z mięty i grochu na tostowej bagietce, oraz Masło rzodkiewkowe na opiekanej bagietce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając grubej tarki trzymanej na średniej misce, zetrzyj pomidory na skórkę. Wyrzucić skórę.
Dodaj 1/3 szklanki oliwy z oliwek i czosnku do startych pomidorów. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Pomidory można przygotować 2 godziny wcześniej.
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
Ułóż kawałki tostów na talerzu.
Skropić dodatkowym olejem.
Umieścić anchois w małej misce.
Podawać tosty, przechodząc pomidory i anchois obok.