Tostones (dwa razy Smażone zielone plantany) z sosem majonezowo-Ketchupowym

Tostones (dwa razy Smażone zielone plantany) z sosem majonezowo-Ketchupowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 483 kalorie, 2G białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka oleju canolan, czosnek, sól czosnkowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Tostones (dwukrotnie Smażone zielone plantany) z sosem Kolendrowo-czosnkowym jogurtowym, Smażone Kliny awokado z sosem Wasabi-Limonka-majonez, oraz Smażone zielone pomidory z sosem Jalapeño dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć majonez, ketchup i czosnek w małej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed podaniem.
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Smażyć kawałki babki na złoty, ale nie rumiane, 5 do 7 protokół.
Osuszyć na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami. Pozostaw plantany do ostygnięcia, a następnie rozbij każdy kawałek babki w tostonero lub spód czystej puszki. Smażyć spłaszczone plantany po raz drugi, aż staną się złote i chrupiące, 5 do 7 minut więcej. Doprawić solą czosnkową.