Toskańska Sałatka z żurawiną i krewetkami

Toskańska Sałatka z żurawiny i krewetek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 31g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka ząbków czosnku-1, oliwa z oliwek, gałązka rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Toskańska zupa fasolowa z krewetkami, Toskańska Sałatka Żurawinowa Migdałowa, oraz Toskańska Sałatka Z Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz fasolę z tymiankiem, rozmarynem, łodygami pietruszki, liściem laurowym, rozgniecionym czosnkiem i 1 łyżeczką soli. Przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego, przykryć częściowo i gotować, aż fasola będzie miękka, 15 do 20 protokół.
Odcedzić fasolę i wyrzucić łodygi ziół, liść laurowy i ząbek czosnku.
Podgrzać 3 łyżki oleju na dużej patelni.
Dodać pancetta i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż lekko rumiane, o 4 protokół.
Dodaj krewetki i czosnek mielony i gotować, podrzucając, aż krewetki kolei różowy, o 2 protokół.
Dodać sok z cytryny, doprawić solą i pieprzem i gotować przez 1 minutę dłużej.
Dodać fasolę i gotować, podrzucając, przez 1 minutę. Wymieszać posiekaną natkę pietruszki i pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek. Doprawiamy solą i pieprzem i przekładamy do miski.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Rekomendacja wina: zwróć się do asertywnej toskańskiej bieli, takiej jak Vernaccia di San Gimignano, aby uzyskać orzeźwiający kontrast z bogatą fasolą. Wypróbuj San Quirico z 1998 roku lub Teruzzi & Puthod z 1997 roku.