Toskańska Pieczeń Wieprzowa
Toskańska pieczeń wieprzowa wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 31g białka, 8G tłuszczu i w sumie 209 kalorii. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 1,66 USD za porcję. 500 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pieczeń z polędwicy wieprzowej, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 95%, to danie jest super. Podobne przepisy to Toskańska Pieczeń Wieprzowa, Toskańska Pieczeń Wieprzowa Z Koprem Włoskim, oraz Grillowana toskańska pieczeń z żeberka wieprzowego z rozmarynem i smakiem czerwonej papryki.
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze sześć składników; natrzyj pieczeń wieprzową. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Umieść pieczeń na ruszcie na płytkiej brytfannie.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do momentu, gdy termometr wskaże 145°, od czasu do czasu polewając sokami z patelni.
Odstaw mięso na 10-15 minut przed pokrojeniem.