Toskańska Jajecznica
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, toskańska jajecznica może być przepisem, który powinieneś wypróbować. To Śniadanie ma 334 kalorie, 15g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 384 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jeśli masz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, jajka, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Jajecznica, jak zrobić jajecznicę / Egg s, Najlepsza Jajecznica Na Świecie, oraz Wszystko Jajecznica dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę ugotować na złoty kolor:
Rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu w patelni nonstick.
Dodać cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, po prostu zaczyna się złoty kolor, o 6 protokół.
Dodać pomidory i gotować na małym ogniu, aż płyn odparuje, o 40 protokół.
Jajka ubić w misce, aż dobrze się wymieszają. Doprawić odrobiną soli i pieprzu.
Dodać jajka do pomidora i gotować na średnim ogniu, stale mieszając i skrobając od spodu drewnianą łyżką.
Zdjąć z ognia, jak tylko jajka zaczną się ustawiać, ale nadal są wilgotne, około 3 minut. Obróć się na talerz do serwowania.
Polecane wino: Wino Musujące
Jajecznica świetnie komponuje się z winem musującym. Nawet jeśli nie robisz mimozy, wino musujące jest Świetne z jajkami z dwóch powodów. Po pierwsze, jeśli jesz jajka wcześnie w ciągu dnia, wino musujące ma mniej alkoholu. Po drugie, oczyszcza podniebienie, co jest ważne, ponieważ wiadomo, że żółtko pokrywa podniebienie. Możesz spróbować Laurent-Perrier Brut Millesime. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 70 dolarów za butelkę.
![Laurent-Perrier Brut Millesime]()
Laurent-Perrier Brut Millesime
"Jest to wystawne i delikatne, oferując brzoskwiniowe, pszczele i imbirowe nuty. Mocno skonstruowany, z kredowym odczuciem pod spodem, które pojawia się na finiszu. Pij teraz do 2015 roku."Wine Spectator90 punktów