Toskańska Jajecznica

Toskańska Jajecznica
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, toskańska jajecznica może być przepisem, który powinieneś wypróbować. To Śniadanie ma 334 kalorie, 15g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 384 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jeśli masz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, jajka, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Jajecznica, jak zrobić jajecznicę / Egg s, Najlepsza Jajecznica Na Świecie, oraz Wszystko Jajecznica dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę ugotować na złoty kolor: 
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu w patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, po prostu zaczyna się złoty kolor, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1
Dodać pomidory i gotować na małym ogniu, aż płyn odparuje, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1
Jajka ubić w misce, aż dobrze się wymieszają. Doprawić odrobiną soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać jajka do pomidora i gotować na średnim ogniu, stale mieszając i skrobając od spodu drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Zdjąć z ognia, jak tylko jajka zaczną się ustawiać, ale nadal są wilgotne, około 3 minut. Obróć się na talerz do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Wino Musujące

Jajecznica świetnie komponuje się z winem musującym. Nawet jeśli nie robisz mimozy, wino musujące jest Świetne z jajkami z dwóch powodów. Po pierwsze, jeśli jesz jajka wcześnie w ciągu dnia, wino musujące ma mniej alkoholu. Po drugie, oczyszcza podniebienie, co jest ważne, ponieważ wiadomo, że żółtko pokrywa podniebienie. Możesz spróbować Laurent-Perrier Brut Millesime. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 70 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier Brut Millesime
Laurent-Perrier Brut Millesime
"Jest to wystawne i delikatne, oferując brzoskwiniowe, pszczele i imbirowe nuty. Mocno skonstruowany, z kredowym odczuciem pod spodem, które pojawia się na finiszu. Pij teraz do 2015 roku."Wine Spectator90 punktów
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia11
Magazyn