Torty z czarnej fasoli z queso Fresco
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 341 kalorii, 18g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mąki, sól, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip z czarnej fasoli z queso Fresco, Hummus z czarnej fasoli z queso Fresco, oraz Prosta czarna fasola, kukurydza i mango Chilaquiles z queso Fresco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę umieścić w dużej misce; lekko rozgnieść widelcem.
Dodać jajka i ser; ubić widelcem do połączenia.
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu. Na gorąco wmieszać cebulę i czosnek; gotować, aż cebula będzie miękka i złocista (2-3 minuty), często mieszając. Wymieszać kolendrę; zdjąć z ognia.
Dodaj mąkę, proszek do pieczenia, sól i pieprz (biorąc pod uwagę, jak dobrze przyprawione fasola były początkowo) do miski z fasolą.
Dodać mieszankę cebuli; mieszać widelcem tylko do połączenia. (Konsystencja powinna być jak gęste ciasto ciasteczkowe. Jeśli nie, dodaj trochę mąki).
Pokryć blachę do pieczenia sprayem do gotowania i odstawić. Używając dużej łyżki lub rąk, uformuj mieszaninę fasoli na 8 ciast; umieść na przygotowanej patelni.
Piec na złoty i chrupiące (około 30 minut); Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej z salsą i kolendry, w razie potrzeby.