Torty Warzywne

Torty Warzywne
Tortów warzywnych wymaga z grubsza 5 godzin od początku do końca. Jedna porcja zawiera 59445 kalorii, 840g białka, oraz 4074g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $116.08 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz zieleni scallion, oliwa z oliwek, arkusze ciasta francuskiego, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Torty Warzywne, Czekoladowo-Amaretti Tortes, oraz Włoskie Torty Z Klopsikami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przykryj ziemniaki zimną osoloną wodą o 1 cal, następnie gotuj na wolnym ogniu, aż będą miękkie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1
Grzyby drobno posiekać z szalotką i tymiankiem w 2 partiach w maszynce. Podsmażyć połowę mieszaniny w 2 łyżki masła z solą i pieprzem do smaku w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż płynne grzyby wydzielają się odparowuje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać 1/4 szklanki wina i dusić, mieszając, aż wino odparuje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Przenieść do miski do ostygnięcia, a następnie gotować pozostałą mieszaninę grzybów w ten sam sposób. Sezon w miarę potrzeb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Ziemniaki odsączyć w durszlaku i, gdy są wystarczająco chłodne, obrać. Przerzuć ciepłe ziemniaki przez food mill do dużej miski. Wymieszaj gorące mleko, czosnek, szalotki, pozostałe 4 łyżki masła, groszek (nie kruszyć), sól i pieprz do smaku. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Wytnij 2 cienkie wzdłuż plastry z przeciwnych stron każdego bakłażana i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
3
Bakłażany pokroić wzdłuż na plastry o grubości 1/4 cala, następnie posmarować obie strony olejem i doprawić solą i pieprzem. Ułóż kilka plastrów bakłażana w 1 warstwie na stojaku brojlerów i broil w partiach 2 do 3 cali od ciepła, obracając raz, aż po prostu miękkie i złocisty brązowy po obu stronach, o 5 minut łącznie. Ostudzić ugotowany bakłażan na stojaku brojlerów 5 minut, a następnie przenieść na talerz. Pozostałość broilowa w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
1
Połóż paprykę po bokach na stojakach z palnikami gazowymi i włącz płomienie wysoko. (Lub umieścić papryki na stojaku brojlerów patelni o 2 cale od ciepła.) Pieczone papryki, obracając szczypcami, aż Skórki poczernią, 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2
Przenieść papryki do dużej miski i odstawić, pokryte, 15 protokół. Paprykę obieramy, odrzucamy Skórki. Rozetnij paprykę wzdłuż i otwórz je na płasko, odrzucając nasiona i żeberka. Papryka sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Patelnie olejowe sprężynowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
2
Rozwałkuj 1 arkusz ciasta francuskiego na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą wałka do ciasta posypanego mąką w prostokąt o wymiarach 16 na 10 1/2 cala. Przyciąć krawędzie i połówki ciasta wzdłuż. Wyłóż połowę boku 1 patelni z 1 połową ciasta, pozostawiając 1 1/2-calowy zwis na górze i 1 cal dolnej krawędzi na dole patelni. Delikatnie wcisnąć ciasto na dno patelni. Powtórz z pozostałą połową arkusza ciasta, aby Strona patelni była całkowicie wyłożona. Delikatnie przycisnąć krawędzie ciasta, gdzie się spotykają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Rozwałkuj kolejny arkusz ciasta na 14-calowy kwadrat i pokrój w 10-calowy Okrągły, używając dna patelni springform jako prowadnicy. (Zachowaj resztki ciasta do innego użycia.) Umieścić okrągłe w dolnej części patelni i naciśnij krawędzie do uszczelnienia. Schłodzić patelnię wyłożoną ciastem, powtarzając procedurę z pozostałą patelnią i 2 dodatkowymi arkuszami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
1
Spody skorupek ciasta posypać równomiernie bułką tartą. Składniki nadzienia podzielić między skorupkami ciasta w następujący sposób, przyprawiając każdą warstwę solą i mocno i równomiernie dociskając każdą warstwę do patelni: mieszanka ziemniaczana, 1 szklanka sera (po 1/2 szklanki), bakłażan, mieszanka grzybowa (mocno docisnąć grzyby ręcznikami papierowymi, aby usunąć nadmiar wilgoci i powtórzyć proces, aż ręczniki będą prawie suche), pieczona papryka i pozostały ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasto Na Ciasto, OpcjonalnieDodatkowe Ciasto Na Ciasto, Opcjonalnie
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Rozwałkuj pozostały arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą wałka do ciasta z mąką w prostokąt o wymiarach 16 na 12 cali, a następnie pokrój poprzecznie w paski o szerokości 1/2 cala za pomocą kółka do pizzy lub ostrego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Wymieszać ciasto z jajkiem i ułożyć połowę pasków w kratowy wzór na wierzchu nadzienia w każdym torcie. Przyciąć paski na krawędzi patelni. Delikatnie wcisnąć końce pasków do ciasta po bokach patelni, a następnie zwijać w wewnętrzną krawędź patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Szczotka kraty i walcowane krawędzie z jaj. Schłodzić tortes 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
1
Umieść stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika i przykryj dużym arkuszem folii. Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Tortów piec na folii w piekarniku, obracając patelnie w połowie pieczenia, aż dobrze rumiane, 45 do 50 minut (jeśli tortów zbyt brązowy, krawędzie namiotu z folią).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Przenieś torty w patelniach do stojaka. Uruchom ostry nóż wokół wewnętrznych krawędzi patelni i ostrożnie usuń boki patelni. Schłodzić torty co najmniej 1 godzinę (podawać na ciepło) i do 3 godzin (podawać w temperaturze pokojowej).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1
Mieszanka ziemniaczana może być wykonana 1 dzień przed złożeniem, a mieszanka grzybowa 2 dni i schłodzona, przykryta. Doprowadzić do temperatury pokojowej i sezonu przed kontynuowaniem.Paprykę można prażyć na 3 dni przed złożeniem i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej i osuszyć przed użyciem.Torty można złożyć 1 dzień przed pieczeniem i podaniem. Przechowywać schłodzone, przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2
Przenieść do gorącego piekarnika bezpośrednio z lodówki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn