Tortownica Żelatynowa Z Klejnotami

Tortownica Żelatynowa Z Klejnotami
Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Ten bezmleczny przepis serwuje 12 i kosztuje 81 centów za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, cytrusy i miętę, żelatynę cytrynową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Tortownica Żelatynowa, Jeweled Fruitcake, oraz Klejnot Kuskus.

Instrukcje

1
W małej misce rozpuścić żelatynę wiśniową w 1 szklance wrzącej wody; wymieszać w 1/2 szklanki zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Wiśniowymżelatyna O Smaku Wiśniowym
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlej do 9-in. x 5 po. patelnia bochenkowa pokryta sprayem do gotowania. Powtórz z limonką i pomarańczową żelatyną, używając jeszcze dwóch patelni bochenkowych. Przechowywać w lodówce, aż firma, około 1-1 / 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka WiśniowaGalaretka Wiśniowa
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
3
W małym rondlu zagotuj sok ananasowy. Wymieszaj żelatynę cytrynową i cukier do rozpuszczenia. Wymieszać z pozostałą zimną wodą. Przechowywać w lodówce do syropu, około 45 minut. Tymczasem wyrównaj boki i dół 9-in. wiosenna patelnia z ladyfingers; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent Tequili BlancoProcent Tequili Blanco
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
8 łyżeczek Likieru RumChata8 łyżeczek Likieru RumChata
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Wiśnię, limonkę i pomarańczową żelatynę pokroić na 1/2 cala. kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka WiśniowaGalaretka Wiśniowa
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
5
Wlać mieszaninę żelatyny cytrynowej do dużej miski; złożyć ubitą polewę. Delikatnie złożyć w kostkach żelatynowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Wlać do przygotowanej patelni. Przechowywać w lodówce do Ustawienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
W razie potrzeby udekorować cytrusami i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn