Tortino di Carciofi (Karczoch Flan)
Tortino di Carciofi (Karczoch Flan) wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 6. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz oliwę z oliwek, czosnek, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Spróbuj Focaccia di carciofi - Karczoch i czerstwy chleb, Serduszka z karczocha z miętą (carciofi Alla Romana), oraz Penne z Karczochowymi sercami (Penne al carciofi) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. w 10-calowej, żaroodpornej patelni, rozgrzej oliwę na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Karczochy odsączyć i osuszyć, następnie dodać do patelni z czosnkiem. Gotować na dużym ogniu 5 do 8 protokół. Odstawić. W średniej misce ubić jajka do spienienia, następnie dodać pietruszkę, mąkę, sól i pieprz do smaku i ser i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Wlać tę mieszaninę na karczochy na patelni i wrócić do pieca, gotowanie 4 do 5 minut na średnim ogniu, aby pozostawić na dnie.
Przenieś do piekarnika i gotuj 15 do 20 minut, aż krawędzie się ustawią, a góra zacznie brązowieć.
Pokroić w kliny i podawać.