Tortilla-chrupiąca ryba z sałatką z rzodkiewki

Tortilla-chrupiąca ryba z sałatką z rzodkiewki
Tortilla-Crusted ryba z sałatką rzodkiewki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.1 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka kukurydzy Tostada muszli, filety tilapia, 1/4 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tortilla Crusted Fish, Rybne Tacos Z Salsą Verde I Sałatką Z Rzodkiewki, oraz Rybne Tacos Z Salsą Verde I Sałatką Z Rzodkiewki.

Instrukcje

1
Wymieszać majonez i skórkę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieścić Tostada okruchy w talerzu ciasto. Dip filety rybne, 1 na raz, w mieszaninie mayo następnie w Tostada okruchy, obracając równomiernie płaszcz po obu stronach każdego filetu z mieszaniny mayo, następnie okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
TostadasTostadas
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
3
Rozgrzać dużą ciężką patelnię nonstick rozpyloną na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać rybę, partiami; gotować od 4 do 5 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. W międzyczasie połącz pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Podawać rybę z sałatką z rzodkiewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn