Tortellini z sosem łososiowo-Ricotta
Tortellini z sosem łososiowo-Ricotta trwa z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 391 kalorii, 30g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Za 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz częściowo odtłuszczony ser mozzarella, różowy łosoś, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest całkiem niezłe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Ricotta Tortellini, Tortellini z ricottą, szpinakiem i boczkiem, oraz Nadziewane bułeczki z łososia ze szparagami i cytryną i bazylią Ricotta z sosem cytrynowym.
Instrukcje
Gotuj tortellini zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie w dużym rondlu podsmaż cebulę na maśle do miękkości.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Połącz skrobię kukurydzianą i mleko, aż będą gładkie; stopniowo wmieszaj na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia.
Dodaj ser mozzarella, aż się rozpuści. Dodaj ser ricotta, łososia, koperek, skórkę z cytryny, sok z cytryny i sól.
Odcedź tortellini; Dodaj do sosu ricotta. Gotuj i mieszaj, aż się rozgrzeje.