Połącz skórkę, wywar, czosnek, pietruszkę i olej w garnku 3-quart, a następnie gotuj delikatnie, częściowo przykryte, 30 minut. Pietruszkę i skórkę wyrzucić i doprawić bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2
Dodaj tortellini i dusić, częściowo pokryte, aż al dente, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodać szpinak i dusić, uncovered, 1 minuta. Podzielić na 4 talerze zupy, następnie ogolić ser na zupie do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortellini
4
Add spinach and simmer, uncovered, 1 minute. Divide among 4 soup plates, then shave cheese over soup to taste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione