Torta Z Chipsami Ziemniaczanymi
Torta z chipsami ziemniaczanymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,14 zł za porcję. 134 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, jajka, sól koszerna i popękany pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Torta ziemniaczano-warzywna, Hiszpańska Torta cebulowo-ziemniaczana, oraz Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat jajka i szalotki w dużej misce. Delikatnie złóż chipsy ziemniaczane na jajka, starając się złamać jak najmniej. Doprawić solą.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i dodać masło; gdy piana opadnie, dodać mieszaninę jajek/chipsów i włączyć ciepło do średnio niskiego. Za pomocą gumowej szpatułki delikatnie odciągnij Jajka od boków patelni, gdy jajka ustawią się.
Kiedy jajka zaczynają się ustawiać, użyj rękawicy kuchennej i talerza, aby przewrócić tortę.
Umieść talerz na patelni i mocując patelnię do talerza za pomocą rękawicy kuchennej, Odwróć patelnię, aby torta wylądowała na talerzu, a następnie delikatnie wsuń tortę z powrotem na patelnię, aby zakończyć gotowanie.
Pokroić na segmenty i służyć z więcej plasterków szalotki, popękany czarny pieprz, i grecki jogurt.