Tort Z Kremem Truskawkowym

Tort Z Kremem Truskawkowym
Ciasto z kremem truskawkowym wymaga ok. 3 godziny i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 79 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka wody, miód Pokojówka graham cracker okruchy, kostki lodu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to tort z kremem truskawkowym | Eggless strawberry cream Gateau cake, Scratch Strawberry Layer Cake With Strawberry Cream Cheese Lukier, oraz Tort Truskawkowy Z Lukrem Truskawkowo-Serowym.

Instrukcje

1
Wymieszać okruchy i masło; mocno nacisnąć na dole i w połowie strony lekko nasmarowanej 9-calowej patelni springform. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2
Zarezerwować 6 truskawek do dekoracji; zacieru pozostałe truskawki. Wymieszaj wrzącą wodę do suchej żelatyny w dużej misce co najmniej 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj kostki lodu; mieszaj do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki LoduKostki Lodu
4
Dodać ubitą polewę i puree z truskawek; mieszać delikatnie trzepaczką do dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce 10 min. lub aż mieszanina jest bardzo gęsta i będzie kopiec. Łyżkę do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
TruskawkiTruskawki
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.
6
Usuń stronę patelni. Każdą z zarezerwowanych truskawek pokroić na pół. Ułóż truskawki, pokrój bok w dół, wokół wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Truskawki skropić roztopioną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
CzekoladaCzekolada
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn