Malina - Biała czekolada krem ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, chłodziarkę do wina o smaku malinowym, ekstrakt z migdałów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Wolno gotujące ciasto z białej czekolady maliny i śmietany, Lody Malinowe Z Białej Czekolady, oraz Lody Z Białej Czekolady Maliny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 1 1/2-quart, wymieszać 1/4 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i 1/8 łyżeczki soli; wymieszać 1 szklankę chłodziarki do wina. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Zagotować i wymieszać 1 minutę; zdjąć z ognia. Wymieszaj 1 łyżkę masła, 1/8 łyżeczki ekstraktu migdałowego i 2 lub 3 krople czerwonego koloru spożywczego. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Migdałów
Czerwony Kolor żywności
Skrobia Kukurydziana
Masło
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Cukier
Sól
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Rozgrzać piekarnik do 177°. smaru i mąki DNA i boki dwóch 8-lub 9-calowe okrągłe patelnie ciasto. W rondlu 1-quart, stopić 3 uncje do pieczenia barów na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Piekarnik
3
W średniej misce wymieszać mąkę, 1 1/2 szklanki cukru granulowanego, proszek do pieczenia i 1/2 łyżeczki soli; odstawić. W schłodzonej dużej misce ubij śmietanę do ubijania mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty; odstawić. W średniej misce, ubić jajka na dużej prędkości około 5 minut lub aż gęste i cytryny kolorowe; ubić w stopionych batonów do pieczenia i 1 łyżeczka ekstraktu migdałowego na niskiej prędkości.
Dodać mieszankę mąki, około 1/2 szklanki na raz, składając delikatnie po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
6
Wlać do patelni.
7
Piec 8-calowe rundy 35 do 40 minut, 9-calowe rundy 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Ostudzić 10 minut; wyjąć z patelni. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Wykałaczki
Piekarnik
8
W rondlu 1-quart, stopić 3 uncje do pieczenia barów na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu; ostudzić. Beat stopione bary do pieczenia i pozostałe składniki lukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładkie i do smarowania. W razie potrzeby wymieszać dodatkową chłodnicę do wina, 1 łyżeczkę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych