Słodkie i orzechowe kasze
Słodko-orzechowy kaszka jest bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, masło, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Orzechowy Crunch Zbożowy, Słodki Potwór Munch, oraz Sweet ' N ' Spicy Halloween Munch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Rozprowadzić 1 łyżkę roztopionego masła w galaretce roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala.
Wymieszaj brązowy cukier, syrop kukurydziany,1/4 szklanki masła i sól w rondlu 3-quart.
Podgrzać na średnim ogniu około 5 minut, stale mieszając, aż rozpuszcza się brązowy cukier; usunąć z ognia. Wymieszać w płatkach zbożowych, pekan i migdałów, aż dobrze pokryte.
Rozprowadzić mieszaninę na patelni.
Piec odkryte 15 minut. Fajne 10 minut. Poluzuj mieszaninę metalową szpatułką.
Odstawić około 1 godziny lub do firmy. Rozbij się na kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku.