Tort z Czarnego Lasu z lukrem z bitą śmietaną

Tort z Czarnego Lasu z lukrem z bitą śmietaną
Czarny Las ciasto z bitą śmietaną lukier wymaga z grubsza 38 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 263 kalorie, 3G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 23 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz kakao w proszku, serek śmietankowy, nie-mleczną śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Tort z Czarnego Lasu z lukrem z bitą śmietaną, Tort Czarny Las Z Polewą Czekoladowo-Migdałową, oraz Tort Z Serem Śmietankowym Czarny Las.

Instrukcje

1
Na ciasto: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia mini-cupcake patelni z 36 mini wkładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
2
W wytrzymałej misce do mieszania wymieszaj wszystkie suche składniki. Po dokładnym wymieszaniu dodać wszystkie mokre składniki z wyjątkiem wrzącej wody. Po wymieszaniu, powoli dodajemy wrzącą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Do nadzienia wiśniowego: Umieść wszystkie składniki w rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 1 minutę. Po zakończeniu nadzienia powinno być gęste jak marmolada.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Do nadzienia z serem śmietankowym: w małej misce ubijaj ser śmietankowy mikserem ręcznym, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać wszystkie pozostałe składniki aż do całkowitego połączenia. Schłodzić w lodówce, aż będzie gotowa do użycia.
6
Aby złożyć: wypełnij wkładki babeczki dwie trzecie drogi z ciasta. Łyżka 1 łyżeczki nadzienia z serem śmietankowym i 1 łyżeczka nadzienia wiśniowego na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
BabeczkiBabeczki
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
7
Piec, aż ciasto odbije się z powrotem po dotknięciu go, o 22 protokół. Gdy babeczki są gotowe, wyjąć z patelni i umieścić na tacy do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Ubij śmietanę nie-mleczną do ubijania w wytrzymałej misce z mocowaniem trzepaczki, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Ułożyć bitą śmietanę w torbie z ciastem, a gdy babeczki całkowicie ostygną, wyłożyć na wierzch dużą ilość lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
10
Dekoruj wiórkami czekoladowymi i wiśniami maraschino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie MaraschinoWiśnie Maraschino
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe

Składniki

1(może być lub przeglądać)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie2(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniatarta z pestkami czerwone wiśnietarta z pestkami czerwone wiśnie36Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCienkie wiórki czekoladowe, do dekoracjiCienkie wiórki czekoladowe, do dekoracji1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka barwnika spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1 łyżka barwnika spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania3(zima)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana454Orzechy dowolne (posiekane)serek śmietankowy, zmiękczonyserek śmietankowy, zmiękczony2largesjajajaja4146 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna2(zima)Likier kirschLikier kirsch36Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyWiśnie Maraschino, do dekoracjiWiśnie Maraschino, do dekoracji2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2(zima)czerwony barwnik spożywczyczerwony barwnik spożywczy11 funt cukinii,1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata85Orzechy dowolne (posiekane)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwrząca wodawrząca woda7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiśmietana do ubijania bez nabiałuśmietana do ubijania bez nabiału
TrudnośćEkspert
Gotowe W38 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn