Black Forest Cherry Cake może być tylko deser, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz koktajl z soku żurawinowego, sodę oczyszczoną, bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Tort Wiśniowy Czarny Las, Tort Wiśniowy Czarny Las, oraz Black Forest Cherry Layer Cake.
Instrukcje
1
Aby przygotować nadzienie, połącz pierwsze 4 składniki w dużym rondlu; mieszaj, aż skrobia kukurydziana się rozpuści.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować 1 minutę lub aż mieszanina cukru jest bardzo gęsta, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Usunąć mieszaninę cukru z ognia. Wymieszać z wiśniami. Całkowicie ostudzić; przykryć i odstawić.
Dodać mieszaninę maślanki do mieszaniny cukru; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane (ciasto będzie cienkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Wlać ciasto do 2 (9-calowych) okrągłych patelni pokrytych sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
10
Piec w 350 przez 40 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu i łyżkę połowę mieszanki wiśni (około 1 1/2 szklanki) równomiernie na wierzchu, pozostawiając 1/4-calową granicę wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
12
Połącz ubitą polewę i kirsch w małej misce. Łyżka 1 szklanka ubitej mieszaniny polewa równomiernie na mieszaninie wiśni. Wierzch pozostałą warstwą ciasta. Łyżka pozostałych 1 1/2 szklanki mieszanki wiśniowej na warstwę ciasta, pozostawiając 1/2-cala granicy wokół krawędzi. Łyżka pozostała 1 szklanka ubitej mieszaniny topping na mieszaninie wiśniowej, pozostawiając 2-calową granicę od krawędzi warstwy ciasta.