Tort Truskawkowy Aniołek
Strawberry Angel Cake to bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka migdałów, cukru, truskawek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Tort Truskawkowy Aniołek, Tort Truskawkowy Aniołek, oraz Tort Truskawkowo-Cytrynowy Aniołek.
Instrukcje
Połączyć truskawki i 1/4 szklanki cukru w małej misce; przykryć i odstawić 1 godzinę.
Połącz 1/2 szklanki cukru, mleka i twarogu w średniej misce; ubić na średniej prędkości miksera, aż będzie gładka.
Pokrój ciasto poziomo na 3 warstwy za pomocą ząbkowanego noża; połóż dolną warstwę, pokrój bok do góry, na talerzu do serwowania.
Posmarować 1 łyżką likieru i rozłożyć połowę masy z twarogiem na cieście. Łyżka 1/3 truskawek na mieszaninie twarogu za pomocą łyżki szczelinowej. Powtórz warstwy, kończąc na cieście i likierze.
Rozłóż ubitą polewę na wierzchu i bokach ciasta. Okładka; chill 30 minut. Przed podaniem ułóż pozostałe truskawki na wierzchu ciasta; posyp migdałami.