Tort spaghetti z polewą serowo-pomarańczową
Ten przepis służy 8 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz jajko, pekany, pomarańczowo-twarogową glazurę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Spaghetti Squash Cake W / Cream Cheese Glaze, Tort z dyni z Klonowo-twarogową glazurą, oraz Glazura Serowo-Pomarańczowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokryć 8-calową okrągłą patelnię z natryskiem do gotowania; dno patelni wyłożyć papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania; odstawić patelnię na bok.
Ubij cukry, margarynę, imbir i cynamon na średniej prędkości miksera, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać z mlekiem, wanilią i jajkiem; ubić z małą prędkością miksera, aż do dobrze wymieszanego. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć w dużej misce; wymieszać trzepaczką. Wymieszać z cukrem i zmiażdżyć. Łyżką do przygotowanej patelni tortowej, rozkładając równomiernie.
Piec w 350 przez 35 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 5 minut.
Zdjąć z patelni; ostrożnie odkleić papier woskowy. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Łyżka pomarańczowo-twarogowej glazury na wierzchu ciasta.