Tort Rumowy-Półgłówek

Tort Rumowy-Półgłówek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta rumowego-pół-gospodyni domowej. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 818 kalorii, 7G białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli masz złoty rum, olej canolan, kawałki orzechów pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 35 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kolorowy Ryż-Półfabrykat, Mexicali Enchiladas-Półgłówek, oraz Burgery Z Kurczaka Z Wiśniami Bagietka-Półmaraton dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na ciasto: nasmaruj patelnię Bundt i rozłóż orzechy pekan na dnie patelni. Ubić jajka, olej, wodę i rum w mikserze tylko do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać mix budyń i ciasto wymieszać i pokonać na med, o 3 do 5 minut, aż otrzymasz gładką konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Plasterki Pomarańczowych CukierkówPosiekane Plasterki Pomarańczowych Cukierków
3
Wlać do garnka i piec w temperaturze 350 stopni F przez 40 do 45 minut. Ciasto powinno mieć jasnobrązowy kolor, ale przyciemni się wraz z glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Do glazury: rozpuścić masło w rondlu i dodać cukier i wodę, doprowadzić do wrzenia. Gdy zacznie się gotować, zdejmij ogień i dodaj rum.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Wlać do dużej miarki, która pomieści tę ilość lub więcej.Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
6
Gdy ciasto jest gotowe, wyjąć z piekarnika i pozostawić na patelni. Delikatnie wkłuj otwory w ciasto szaszłykiem. Powoli wlać połowę glazury na ciasto upewniając się, aby wypełnić wszystkie otwory. Gdy ciasto nasiąknie glazurą, Odwróć ciasto, zdejmując patelnię, na podstawie, na której ciasto pozostanie. Delikatnie nakłuć więcej otworów po drugiej stronie i powoli wlać drugą połowę glazury na ciasto. Wypełnij środek ciasta zastrzeżonymi orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Niech ostygnie i cieszyć się. Ciasto najlepiej pozostawić w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn