Tort Rumowy-Półgłówek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta rumowego-pół-gospodyni domowej. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 818 kalorii, 7G białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli masz złoty rum, olej canolan, kawałki orzechów pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 35 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kolorowy Ryż-Półfabrykat, Mexicali Enchiladas-Półgłówek, oraz Burgery Z Kurczaka Z Wiśniami Bagietka-Półmaraton dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na ciasto: nasmaruj patelnię Bundt i rozłóż orzechy pekan na dnie patelni. Ubić jajka, olej, wodę i rum w mikserze tylko do momentu włączenia.
Dodać mix budyń i ciasto wymieszać i pokonać na med, o 3 do 5 minut, aż otrzymasz gładką konsystencję.
Wlać do garnka i piec w temperaturze 350 stopni F przez 40 do 45 minut. Ciasto powinno mieć jasnobrązowy kolor, ale przyciemni się wraz z glazurą.
Do glazury: rozpuścić masło w rondlu i dodać cukier i wodę, doprowadzić do wrzenia. Gdy zacznie się gotować, zdejmij ogień i dodaj rum.
Wlać do dużej miarki, która pomieści tę ilość lub więcej.Odstawić.
Gdy ciasto jest gotowe, wyjąć z piekarnika i pozostawić na patelni. Delikatnie wkłuj otwory w ciasto szaszłykiem. Powoli wlać połowę glazury na ciasto upewniając się, aby wypełnić wszystkie otwory. Gdy ciasto nasiąknie glazurą, Odwróć ciasto, zdejmując patelnię, na podstawie, na której ciasto pozostanie. Delikatnie nakłuć więcej otworów po drugiej stronie i powoli wlać drugą połowę glazury na ciasto. Wypełnij środek ciasta zastrzeżonymi orzechami pekan.
Niech ostygnie i cieszyć się. Ciasto najlepiej pozostawić w temperaturze pokojowej.