Tort Princess Crown
Need a deser bezmleczny? Princess Crown Cake może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 389 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 73 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś waniliowe chipsy do pieczenia, kolorowe perłowe posypki cukrowe, neonowy różowy płynny kolor żywności i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Księżniczki, Tort Księżniczki, oraz Tort Księżniczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Zrobić i piec ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni. Fajne 10 minut. Uruchom nóż wokół boków patelni, aby poluzować ciasto; usuń z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Umieść ciasto w zamrażarce na 30 minut przed cięciem, aby zmniejszyć okruchy.
W dużej misce, wymieszać lukier i kolor żywności do pożądanego koloru. Używając ząbkowanego noża, wytnij zaokrąglony wierzch ciasta, aby wyrównać powierzchnię; umieść ciasto od góry do góry. Użyj wykałaczek, aby zaznaczyć fragmenty ciasta do cięcia( patrz schemat); cut ciasto do kształtu korony.
Mróz cienką warstwą lukru do uszczelnienia w okruchach. Zamrozić około 30 minut, aby ustawić lukier. Mróz całe ciasto.
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. W 1-cup microwavable miarki, kuchenka mikrofalowa pieczenia chipy odkryte na Medium (50%) 30 sekund. Wymieszać; kuchenkę mikrofalową w 10-sekundowych krokach, mieszając po każdym, aż stopi się i będzie gładka.
Umieścić w małej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności; seal bag.
Odciąć mały kącik torby. Squeeze bag do rur gwiazdy i squiggle kształty według życzenia na woskowanym papierze; natychmiast top z posypką. Przechowywać w lodówce 10 minut, aby ustawić.
Aby udekorować ciasto, umieść białe kształty czekolady na wierzchu ciasta. Przechowywać luźno przykryte w temperaturze pokojowej.